Ullensaker bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

 JessheimKløfta
Mandag 10:00 - 16:00 11:00 - 18:00
Tirsdag 12:00 - 19:00 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Torsdag 12:00 - 19:00 12:00 - 19:00
Fredag 12:00 - 16:00 Stengt
Lørdag 10:00 - 15:00 11:00 - 14:00

Nytt i biblioteket

 • Montefiore, Santa : Toner av kjærlighet og krig : roman. 1.

  Tre kvinner, tre skjebner …
  Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig.

  Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut.

  Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter …

 • Olséni, Christina : Badehuset

  Tidlig en morgen tjuvspiller de to venene Egon og Ragnar med de to søstrene Elisabeth og Märta på Falsterbro golfbane. Det er en herlig sommerdag, helt til de finner golfklubbens forman liggende død ved hull to. Full forvirring oppstår. Kan det være de som har drept han med en golfball? For å skjule sin innblanding bukserer de han inn i en golfbil og kjører mot klubbhuset. Men ingenting går etter planen, og dette er bare starten på en svært uvanlig sommer. I følge forlaget er dette er skrudd kriminalkomedie med varme, dramatikk og humor. Boken er den første i serien 'Mord i Falsterbo'. Omtalen er utarbeidet av BS.

Se flere »

Kulturkalender

Se flere »

Aktuelt

Dataveiledning på biblioteket

Trenger du veiledning eller har spørsmål vedrørende bruk av datamaskin, nettbrett eller telefon kan du avtale veiledningstime på Jessheim bibliotek

Les mer »

Tankerekka - ungdomsdebatt: "Hva vil det si å være norsk?"

Tirsdag 4. april kl. 17.30 blir det ungdomdebatt på Jessheim bibliotek. Tankerekka er en debatt og samtalearena for unge på Øvre Romerike i Akershus. Her blir aktuelle personer invitert og brennhete temaer diskutert. Tankerekka er ungdomstyrt, og er et samarbeid mellom Fylkesbiblioteket i Akershus og bibliotekene på Eidsvoll, Nannestad og Ullensaker.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss