Ullensaker bibliotek

Åpningstider

JESSHEIM BIBLIOTEK
 UbetjentBetjentMer­­åpent
Man­dag, onsdag og fredag 9-12 12-16 8-21
Tirs­dag og torsdag 9-12 12-18 8-21
Lørdag 10-15 10-21
Søndag stengt 12-21
KLØFTA BIBLIOTEK
 BetjentMer­­åpent
Mandag 11-18 8-21
Tirsdag og onsdag 10-16 8-21
Torsdag 10-18 8-21
Fredag stengt 8-21
Lørdag 11-14 10-21
Søndag stengt 12-21

Meråpent bibliotek

Meråpent bibliotek betyr at både Jessheim og Kløfta biblioteks lokaler kan brukes før og etter betjent åpningstid. Ved å signere en kontrakt oppgraderes lånekortet til et adgangskort. Les om Meråpent bibliotek.

Aktivitetskalender

Se flere »

Nytt i biblioteket

  • Stine, R.L. : Flukten fra Skrekkens leir

    Stine, R.L. : Flukten fra Skrekkens leir

    Du er på vei til en idrettsleir. Forutsatt at onkel Ed finner veien. Han er verdens teiteste bilfører. På skiltet rett forut står det Bekken Leir. Det er ikke navnet på den leiren du har meldt deg på! Men onkel Ed har allerede kjørt sin vei. Ja,ja, dette er jo også en idrettsleir, så du kan like gjerne bli her. Men hvorfor kaller de andre leirdeltakerne den for "SKREKKENS LEIR"? Du kan velge mellom forskjellige aktiviteter. Hvis du blir med i friidrettskonkurransen som kalles "Utvelgelsen", kan det hende du blir utvalgt til å delta på en gratisreise, til slaveplaneten Xentron! Hjelp! Kanskje du heller burde velge villmarksvandringen? Men pass deg for fjelløvene! Og hold deg unna Zombiene med råtnende lemmer. Boka har over 20 avslutninger, og det er deg som leser som avgjør hvordan det hele skal ende, for flere veivalg må tas mens du leser.

  • Lorntzsen, Kjartan : Taper

    Lorntzsen, Kjartan : Taper

    «Foran meg sto en litt søt jente med skiutstyr, jeg så for meg hvordan vi ville vært som par, hvordan det hadde føltes å elske henne og bli elsket av henne, selv om jeg aldri hadde opplevd det. 'Hallo...? Jeg er ikke fantasijenta di din taper. Folk møtes ikke bare på et busstopp. Og hva skulle du gjort uansett? Bare gått bort og begynt å prate med meg? Spurt om navn? Nummer? Fuckings brukernavn? Og så da? Prate videre? Vise interesse? Få interesse? Avtale møte? Penis i vagina? Bare hold kjeft.' Flybussen kom, jenta forsvant, og jeg ble stående med et slapt ansikt og la alle de andre legge inn bagasjen sin først. Jeg hadde ikke så mye imot å stå i kulda litt til, og hvorfor skulle jeg gå først uansett? En turist så på meg, så jeg smilte tilbake på engelsk. På vei inn til byen satt jeg og så på lysene som flimret forbi. Kjøpesentrenes neonskilt, én og én bil med én og én person i, treningssentre med rader av tredemøller, leilighetsvinduer opplyst av skjermer fra innsiden. Tusenvis av mennesker, alle i sin lille boks med sin lille stimuli, de fleste alene.»

Se flere »

Her finner du oss

 

 

Nyttige apper

Nyttige Apper

Appen Bibliofil er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen BookBites er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen Filmbib er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen Libby er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Appen Pressreader er Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM