JESSHEIM BIBLIOTEK | Ubetjent | Betjent | Meråpent |
---|---|---|---|
Mandag, onsdag og fredag | 9-12 | 12-16 | 8-21 |
Tirsdag og torsdag | 9-12 | 12-18 | 8-21 |
Lørdag | 10-15 | 10-21 | |
Søndag | stengt | 12-21 | |
KLØFTA BIBLIOTEK | Betjent | Meråpent | |
Mandag | 11-18 | 8-21 | |
Tirsdag og onsdag | 10-16 | 8-21 | |
Torsdag | 10-18 | 8-21 | |
Fredag | stengt | 8-21 | |
Lørdag | 11-14 | 10-21 | |
Søndag | stengt | 12-21 |
Meråpent bibliotek
Meråpent bibliotek betyr at både Jessheim og Kløfta biblioteks lokaler kan brukes før og etter betjent åpningstid. Ved å signere en kontrakt oppgraderes lånekortet til et adgangskort. Les om Meråpent bibliotek.
Sixteen-year-old dock boy Will is on the run, pursued by the men who killed his mother. Then an old servant tells him of his destiny to fight beside the Stewards, who have sworn to protect humanity if the Dark King ever returns. Will is thrust into a world of magic, where he starts training for a vital role in the oncoming battle against the Dark.
As London is threatened and old enmities are awakened, Will must stand with the last heroes of the Light to prevent the fate that destroyed their world from returning to destroy his own.
Med «Middelhavskoden» tar lege og kostholdsekspert Fedon Lindberg oss med tilbake til barndommens Hellas og til livsstilen som danner grunnlaget for matfilosofien hans. I det tradisjonelle middelhavskostholdet var ingen opptatt av å telle kalorier. Man spiste rikelig med grønnsaker, belgfrukter, fisk, rent kjøtt og olivenolje – og levde godt og lenge. Fedon Lindberg forklarer i denne inspirerende boken hva det er som gjør middelhavsmaten til verdens sunneste, og gir deg forskningsbasert kunnskap slik at du kan forebygge livsstilsykdommer og få et bedre liv. Lær hvordan du kan lage balanserte og smakfulle måltider basert på ferske råvarer, riktige fettstoffer og sunne karbohydrater. Fedon har funnet frem sine 80 beste oppskrifter og viser deg alt det gode du kan spise til frokost, lunsj, middag og dessert. Forfatteren tar middelhavsmaten inn i en moderne, norsk hverdag og byr på sunne ingredienser og enkle prinsipper som fungerer på alle kjøkken. Fedon Lindberg (f. 1962) er legespesialist og internasjonalt anerkjent kosthold- og helseekspert. Han er for mange nordmenn kjent som mannen bak lavkarbodietten.