• Bytt Feide-passord nå!

• Fargerik fotball 2018

Ullensaker idrettsråd inviterer til fargerik fotball for 7. og 8. trinn

Les saken »

• Nyansatte ble ønsket velkommen til Ullensakerskolen!

Fredag 10. august ble nyansatte lærere i Ullensakerskolen ønsket velkommen til Ullensaker kommune i kommunestyresalen på Rådhuset.

Les saken »

• Velkommen til nytt skoleår torsdag 16. august!

Alle gamle og nye elever ønskes velkommen til nytt skoleår. Skolene starter opp igjen torsdag 16. august.

• Noen på hjertet

Er du barn eller ungdom og bekymret for noen rundt deg på grunn av fysisk eller psykisk sykdom?

Les saken »

• Engasjerte barn og unge kom med innspill til byidentitet og visjon for Jessheim

Onsdag 16. mai gikk skoleårets siste møte i Barn og unges kommunestyre av stabelen. Tema for møtet var visjon og byidenititet for Jessheim by.

Les saken »

• Byidentitet og visjon for Jessheim by tema for Barn og unges kommunestyre 16. mai

Ullensaker kommune er blant kommunene som vokser raskest i hele Norge. Jessheim by vil vokse mye i årene framover, og kommunen arbeider med å lage ny kommuneplan for Ullensaker. I denne forbindelse ønsker vi å høre hvordan barn og ungdom opplever byen i dag og hvordan de ser for seg Jessheim i framtiden.

Les saken »

• 350 000 kroner er fordelt til barne- og ungdomsstiltak på skoler og fritidsklubber

Tirsdag 13. mars ble økonomiske midler til barne- og ungdomsstiltak fordelt i Barn og unges kommunestyre og Kommunestyret.

Les saken »

• På mandag åpner Gystadmarka ungdomsskole dørene for 304 spente elever.

Gystadmarka ungdomsskole står klar til bruk og det er et skolebygg som vil bane vei for fremtidens skolebygg.

• Det levende rommet på Jessheim bibliotek

Ullensaker bibliotek åpner en helt ny virtuell arena i andre etasje på Jessheim bibliotek

Les saken »

• Meldeknapp for å varsle om at en elev ikke har det trygt og godt på skolen

Ullensaker kommune har tatt i bruk et meldingssystem for å varsle direkte til skolen ved mistanke eller kunnskap om at en elev ikke har det trygt og godt på skolen.

Les saken »

• Leseguider for foresatte på flere språk!

Hovin skole har i samarbeid med Ullensakerskolens leseveiledere utarbeidet leseguider for foresatte på flere språk.

• Nytt regelverk mot mobbing

Alle elever har rett til et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Les saken »

• Kontakttelefon for barn og unge

Fylkesmannen i Oslo og Akershus har opprettet en kontakttelefon for barn og unge.

Les saken »

• Flott innsats av elevene på fellesmøte mellom Barn og unges kommunestyre og Kommunestyret

Elevene imponerte representantene i kommunestyret med sine presentasjoner av hvordan skolene arbeidet for å fremme et godt og trygt læringsmiljø på sine skoler.

Les saken »

• Skolestartere ønskes velkommen til bli-kjent-dag på skolen sin!

Barneskolene inviterer alle barn som starter på skolen til høsten til bli-kjent-dager i mai og juni.

Publisert: 19.12.2016 15:25
Sist endret: 19.12.2016 17:07

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?