• Meldeknapp for å varsle om at en elev ikke har det trygt og godt på skolen

Ullensaker kommune har tatt i bruk et meldingssystem for å varsle direkte til skolen ved mistanke eller kunnskap om at en elev ikke har det trygt og godt på skolen.

Les saken »

• Leseguider for foresatte på flere språk!

Hovin skole har i samarbeid med Ullensakerskolens leseveiledere utarbeidet leseguider for foresatte på flere språk.

Les saken »

• Etter å ha gått med bøsse for TV-Aksjonen følte jeg meg glad

7.klassingene på Jessheim skole og ressurssenter er ikke i tvil om at å være bøssebærer for TV-Aksjonen er en god gjerning som bidrar til å hjelpe noen som virkelig trenger det.

• Nytt regelverk mot mobbing

Alle elever har rett til et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

• Skolestart høsten 2017

Skolestart Ullensaker kommune skoleåret 2017/18

Les saken »

• Kontakttelefon for barn og unge

Fylkesmannen i Oslo og Akershus har opprettet en kontakttelefon for barn og unge.

Les saken »

• Flott innsats av elevene på fellesmøte mellom Barn og unges kommunestyre og Kommunestyret

Elevene imponerte representantene i kommunestyret med sine presentasjoner av hvordan skolene arbeidet for å fremme et godt og trygt læringsmiljø på sine skoler.

Les saken »

• Skolestartere ønskes velkommen til bli-kjent-dag på skolen sin!

Barneskolene inviterer alle barn som starter på skolen til høsten til bli-kjent-dager i mai og juni.

• Våropprydding i Ullensaker

I samarbeid med ØRAS gjennomføres vårdugnaden i år i uke 17 og 18 (24. april til 7. mai)

• Forskerfabrikkens sommerskole

Ullensaker kommune inviterer elever som skal opp i 5., 6. og 7. trinn til å være forskere i en hel uke! Forskerfabrikken gjennomfører sommerskole i uke 26, 27, 31 og 32. Påmelding fra 28. mars, kl. 09.00.

Publisert: 19.12.2016 15:25
Sist endret: 19.12.2016 17:07

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?