Ullensaker bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ordinære åpningstider

 JessheimKløfta 
Mandag 10:00 - 16:00  11:00 - 18:00
Tirsdag 12:00 - 19:00  10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00  10:00 - 16:00
Torsdag 12:00 - 19:00  12:00 - 19:00
Fredag 12:00 - 16:00  stengt
Lørdag 10:00 - 15:00  11:00 - 14:00

Nytt i biblioteket

  • Furuseth, Else Kåss : Else går til psykolog

    En dag får Else Kåss Furuseth en telefon fra bestemoren sin. Elses bror Lars Kristian har ikke kommet til middag. Han kommer alltid til middag. Når Else reiser ned til leiligheten hans ligger det en bunke med aviser foran døren. Ingen åpner opp. Hun ringer politiet og forteller dem at broren er død. Med teaterforestillingen «Kondolerer» tok Else Kåss Furuseth tak i et av vår tids største tabuer, selvmord. Mot alle odds gjorde hun det til en morsom og rørende opplevelse. Det ble en fortelling om et evig aktuelt og tidløst tema, en galgenhumoristisk utforskning av hvordan vi forholder oss til døden.

  • Archer, Jeffrey : Heads you win

    Leningrad, Russland 1968. Alexander Karpenko er ikke som andre barn, og helt fra tidlig alder var det tydelig at han skulle lede sine landsmenn. Men når faren blir myrdet av KGB for å trosse staten, må han og moren flykte fra Russland for å overleve. Ved kaia står de overfor et vanskelig valg; skal de gå om bord på skipet som seiler til Amerika eller Storbritannia? Alexander bestemmer seg for å la valget avgjøres ved hjelp av kron og mynt. På et lite øyeblikk avgjør myntkastet Alexanders fremtid. Heads you win er en episk fortelling om hell og lykke som spenner over to kontinenter. Gjennom tretti år følger vi Alexanders opp- og nedturer mens han forsøker å tilpasse seg sitt nye hjemland. Boken inngår i BS engelsk bestselgerabonnement. Omtalen er utarbeidet av BS.

Se flere »

Kulturkalender

Se flere »

Aktuelt

Babytreff! på biblioteket

Ønsker du inspirasjon til å synge med barnet ditt? Ønsker du å møte andre med små barn til en hyggelig stund på biblioteket med litt faglig påfyll? Da er dette noe for deg!

Les mer »

Høstens program på Ullensaker bibliotek

Høstens program på Ullensaker bibliotek er klart. Det blir en innholdsrik høst med mange spennende arrangementer for små og store.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss